Vierhouten, het culinaire dorp op de Veluwe

wilddagen

De wilddagen van Rondje Vierhouten: 5 en 6 oktober

Dit jaar zijn de wilddagen op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Net als vorig jaar zijn de gezellige feesttentjes van de deelnemende restaurants weer te vinden op de hoek van de Nunspeterweg en de Ganzenakkers. Op de evenementenlocatie aan de rand van het gezellige dorp Vierhouten. Ook dit jaar weer veel live entertainment en activiteiten voor jong en oud. De streekmarkt bijvoorbeeld. Deze is op beide dagen te vinden aan weerskanten van de Ganzenakkers. En ook de VTS is er weer. Zij zorgen voor op zondag voor gratis vervoer met een bus tussen Nunspeet Transferium en Vierhouten. De wilddagen beginnen om 13.00 en eindigen op 18.00 uur.


De organisatie is in handen van Hotel Vierhouten, Hotel Restaurant De Vossenberg, Restaurant-Bistro The NoVice en Pannenkoekenhuis De Boswachter. Kom culinair genieten van lekkere gerechten van onder meer Veluws wild. En van de vaste klassiekers zoals de Vierhouter Spies en de champignons Dordogne. Er is live muziek: zaterdag komen Dean and the Moonboys en op zondag komt De Pianoshow van Kevin Siebelink voor een middag enterainment. Ook zijn er weer verschillende activiteiten. De roofvogelshow, diverse demonstraties van oude ambachten en ook de schaapskudde Elspeet-Vierhouten is dit jaar van de partij. Heeft u ook zin een gezellig hapje en drankje, met vrienden, buren en familie? Komt u dan in het eerste weekend van oktober naar Vierhouten. De entree is gratis. Komt u met de auto, dan kunt u tegen betaling parkeren op een van de aangewezen parkeerterreinen. De deelnemende bedrijven heten jong en oud van harte welkom! Op www.rondjevierhouten.nl vindt u meer informatie. Volg onze Facebookpagina ‘Rondje Vierhouten’ voor actuele berichtgeving.

 

De Wilddagen worden mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsoren Bidfood en Hertog Jan. En door Coca Cola, Restaurant De Boerenschuur, VTS, Van Werven Recycling, Jos Dekker Partyverhuur, Rene Dekker Verhuur, Nunspeet Uit de Kunst, Schaapskudde Elspeet en Vierhouten, Outdoor Centrum Nunspeet, VDB Recreatiegroep, Koninklijke Horeca Nederland, verkeersregelaars en de Gemeente Nunspeet.

Aanvragen marktkramen >
 

Programma

Zaterdag 5 oktober 2019
       Aanvang: 13.00 uur 
       Einde: circa 18.00 uur

Zondag 6 oktober 2019

      Aanvang: 13.00 uur:
      Einde: circa 18.00 uur