Vierhouten, hét culinaire dorp op de Veluwe

wilddagen

't Rondje Vierhouten daar draait het om

De Wilddagen van Rondje Vierhouten zijn ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving. De Culinaire parel op de Veluwe’, zoals Vierhouten wordt genoemd, fungeert als een ware trekpleister voor jong en oud.
De horecagelegenheden in het Rondje Vierhouten zullen zoals vanouds weer geweldige Wilddagen organiseren in 2017 op zaterdag 7 en zondag 8 oktober. Het mooie dorp zal weer voor even het smulcentrum van de Veluwe worden. Duizenden bezoekers komen elk jaar weer af op deze culinaire smuldagen. De Wilddagen in Rondje Vierhouten markeren het begin van het wildseizoen en vormen daarbij hét openingsfeest. Onder het motto: ‘t Rondje Vierhouten daar draait het om’ zullen in de straten rondom tal van stands en kramen worden opgesteld en veel activiteiten zullen er plaatsvinden.

Deelnemende bedrijven van Rondje Vierhouten zijn; Restaurant Tante Sjaan, Hotel Vierhouten, Restaurant Klavertje Vier, Pannenkoekenhuis de Boswachter, Restaurant Novice, Hotel De Vossenberg, Restaurant de Boerenschuur en Hotel de MalleJan.  

Aanvragen marktkramen >
 

Programma

Zaterdag 7 oktober 2017
       Aanvang: 13.00 uur 

       Het  officiele programma is op dit moment nog niet samengesteld maar wordt zeker weer spectaculair.....

 

 

Zondag 8 oktober 2017
      Aanvang: 13.00 uur: